We/Provide is Magento Silver Solution Partner!

We Provide is vanaf vandaag (1 juli) Magento Silver Solution Partner! En daar zijn we super trots op! Ons grote team van specialistische developers werkt voor de ontwikkeling van webshops al jarenlang met Magento. We kennen de vele mogelijkheden, voordelen en de ins en outs. Magento kent voor ons geen geheimen meer. Dit heeft nu geresulteerd in een mooie erkenning vanuit Magento: zij erkennen met dit partnership de diensten van We Provide als ‘topkwaliteit’.
Mooie dingen maak je samen, kennis vergroot je door deze te delen. Klinkt logisch toch? Voor ons is het dat ook. Dat dit nu wordt beloond met een partnership, daar zijn we natuurlijk stiekem best trots op.

Wat betekent Magento voor We Provide?

Magento is al enige tijd wereldwijd het nummer één e-commerce platform. Vrij recent zijn ze weer zelfstandig geworden en losgekoppeld van eBay. Met het uitbrengen van Magento 2 op 28 november 2015 hebben ze hun positie in de e-commerce markt nog verder versterkt. Wij zien nog steeds veel grote spelers overstappen naar Magento. We Provide is met name sterk op het gebied van het integreren van koppelingen, dit is ook één van de sterke punten van Magento. Zo realiseerden wij eerder koppelingen met ERP-systemen, accountancy software, PIM-systemen, kassa-/POS-systemen etc. Vrijwel alle e-commerce oplossingen die we bij We Provide ontwikkelen, bevatten deze koppelingen.

 

Magento Community: kennisdeling als verbindende factor

Eén van de allersterkste punten van Magento is de Community waar We Provide deel van uitmaakt. Reeds eerder heb je via ons kunnen vernemen dat wij actief deelnemen aan Magento User Groups (MUG), Meet Magento, Magento Live etc. Op deze evenementen ontmoet je niet alleen mensen van Magento maar vooral ook veel collega-ontwikkelaars, marketeers en designers, die 100% focussen op Magento. Binnen deze community wordt veel kennis uitgewisseld en worden er nieuwe ideeën opgedaan. Het mooie aan Magento is dat Magento luistert naar deze community voor de verdere ontwikkeling van de software. Daarnaast hebben wij natuurlijk goed contact met Magento en weten we als eerste welke features er in ontwikkeling zijn, en waar we onze klanten op kunnen voorbereiden.

 

Wall of fame van Certified Developers

Het in huis hebben van voldoende gecertificeerde developers is een vereiste voor een partnership van Magento. In 2013 zijn de vereisten om partner te mogen worden nog verder aangescherpt, waardoor de lijst met partners stevig werd uitgedund. Misschien heb je hem wel eens gezien, onze ‘Wall of fame’, in een van onze spreekkamers? Hier hangen namelijk de certificaten van onze developers. Behalve dat deze certificaten een mooie aankleding vormen, zegt het ook iets over de kwaliteit en het niveau van onze developers. Deze certificaten krijgt men namelijk niet zomaar. Hiervoor moet getraind en geleerd worden, waarna er een examen wordt afgelegd.

Wat zijn we trots op onze developers, die zich de afgelopen jaren hebben ontwikkeld tot ware specialisten. De erkenning van We Provide als Magento Silver Partner is de kroon op hun werk en inzet!

 

Onze klanten profiteren optimaal van onze expertise

Het partnership is natuurlijk meer dan ‘alleen maar’ een titel: het brengt ons in de gelegenheid om onze kennis te delen en samen te werken aan de verdere optimalisatie van het Magento platform. Mooi werk en innovatie gaan bij We Provide hand in hand. Voor onze klanten garandeert het partnership dat onze kennis en expertise op het gebied van Magento hoog is en we succesvolle Magento implementaties kunnen uitvoeren en webshops kunnen onderhouden.

Wij helpen je graag verder met het implementeren van Magento, bij We Provide ben je hiervoor aan het juiste adres. Op dit moment wordt al volop gewerkt aan diverse Magento 2 Enterprise projecten, welke we later dit jaar aan de buitenwereld zullen gaan presenteren.