We/Provide is een FD Gazelle 2016!

We did it, again! We Provide behoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en mag zich hierdoor FD Gazelle noemen. Daar zijn we erg trots op!

Ook kans op de snelste groeier

Nu we deze titel hebben behaald maken we ook nog kans om gekroond te worden als snelste groeier binnen onze regio (Zuid Nederland). Deze award is al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Binnen iedere regio worden er negen prijzen uitgereikt aan kleine, middelgrote en grote bedrijven. De awards zijn het initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door BusinessBoost, Payper en Topicus.

FD Gazellen award

 

De FD Gazellen awards

De FD Gazellen awards zijn bedoeld om snelgroeiende bedrijven in het licht te zetten. Maar dit verdient een bedrijf niet zomaar. Een sterke ononderbroken omzetgroei en een sterke financiële gezondheid zijn criteria waar bedrijven aan moeten voldoen.

We werken iedere dag aan mooie projecten waar we trots op zijn en daarom willen we ook onze klanten bedanken. Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan en waren we niet voor het derde jaar op rij een FD Gazelle geweest. Wij zijn uiteraard aanwezig bij de prijsuitreiking in Eindhoven op 24 november, u ook?

Gepaard met zo’n snelle groei, komt ook de zoektocht naar nieuw talent voor onze organisatie! Wil jij deel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf met toffe klanten en uitdagende projecten? Bekijk dan onze openstaande vacatures.