We/Provide is een FD Gazelle 2015!

In november worden de FD Gazellen weer uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze awards zijn al jaren een begrip in ondernemend Nederland. Jaarlijks vindt deze verkiezing plaats, een initiatief van Het Financiële Dagblad en Company.info, mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en Mazars. En We Provide mag zich een FD Gazelle noemen!

De FD Gazellen zijn bedoeld om jonge, snelgroeiende bedrijven in de spotlight te zetten en te onderscheiden voor hun prestaties. We zijn niet zo van de grote termen maar zelf gebruikt de organisatie de term ‘Ondernemershelden’. Need we say more? We zijn natuurlijk apetrots om te kunnen melden dat wij, jonge honden, dit jaar ons een FD Gazelle mogen noemen. We behoren tot een van de 490 snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen: alle deelnemers moeten voldoen aan diverse strenge criteria, die aantonen dat je als bedrijf gezond bent en snel groeit. Een flinke en stabiele jaarlijkse omzetgroei, financiële gezondheid, positief nettoresultaat etc.

Wij vinden natuurlijk al lang dat we een mooi en tof bedrijf zijn, maar ons een FD Gazelle mogen noemen vinden we een bevestiging daarvan. Dagelijks zet de “We” van We Provide de schouders onder de meest uiteenlopende projecten. Van doordachte strategieën tot geslaagde e-commerce projecten en van creatieve designs tot hoogstandjes in development: voor ons team van circa 25 Providers is dit dagelijks het vertrekpunt.

Maar onze “We” wordt ook deels gevormd door onze opdrachtgevers: samen met hen als kennispartners durven wij elke uitdaging aan. Een welgemeende dankjewel is dan ook op zijn plaats! Zonder hen zouden we niet staan waar we nu staan.
Op dinsdag 24 november 2015 is de feestelijke uitreiking voor regio Noord-Brabant en Limburg, in Breda. We Provide zal daar uiteraard van de partij zijn! Zien we u op 24 november in Breda? Stuur ons dan even een mail info@weprovide.com