We/Provide breidt B2B dienstverlening uit met een SalesFeed partnership

We Provide heeft haar B2B dienstverlening uitgebreid met een SalesFeed Partnership. Een SalesFeed partnership betekent een partnerrelatie op basis van regionale exclusiviteit, waardoor We Provide de aangewezen SalesFeed Partner zal zijn voor de regio’s Eindhoven en De Kempen. SalesFeed is laagdrempelige Marketing & Sales Automation Software voor organisaties die een focus hebben op B2B relaties.

Als gecertificeerd SalesFeed partner beschikt We Provide over de expertise om bedrijven te helpen om het maximale uit deze krachtige B2B tool te halen. Salesfeed is een webbased programma waardoor het onder andere mogelijk is om bedrijven die uw website bezoeken te herkennen op basis van hun KVK gegevens.

Naast het herkennen van de bedrijven die de website van uw organisatie bezoeken, maakt deze SalesFeed tool inzichtelijk welke pagina’s ze bekijken, hoe lang ze dit doen en via welk kanaal de bezoeker op de website is gekomen. Vervolgens kan met behulp van de Liquid Content Module binnen SalesFeed gebruik gemaakt worden van doelgroep specifieke content. Dit stelt je als organisatie in staat om je website inhoud af te stemmen op basis van het type bezoeker ofwel het bezoekersgedrag.

Benieuwd wat SalesFeed kan betekenen voor uw organisatie? Bekijk onze SalesFeed pagina!