We/Present: interactive developer Mark!

Hallo, mijn naam is Mark Walravens. Ik ben 41 jaar, geboren in Eindhoven, maar ik woon al weer 15 jaar in Weert.
De afgelopen 6 jaar heb ik, als Magento gecertificeerd developer, bij een bedrijf in Eindhoven gewerkt. Daar heb ik aan tientallen webshops gewerkt, zoals Maaltijdservice van de Sligro, Men At Work, Denksport, Maatstudio, Annadiva, Heuts, Fatboy, enz.

Per 1 september 2015 ben ik als interactive developer werkzaam bij We Provide. Ik ben hier begonnen om mijn (Magento) kennis te delen met junior developers, aan nieuwe uitdagende projecten te werken en te leren van nieuwe inzichten/ideeën. Daarnaast is het ook altijd fijn om nieuwe collega’s te leren kennen.

Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrouw, dochter en zoon. Daarnaast ga ik graag naar het ONK en WK Motorcross kijken met mijn broer en bezoek ik zo af en toe een thuiswedstrijd van PSV.

Met mijn werkervaring hoop ik een goede aanvulling op het We Provide team te zijn en samen mooie webshops, ook met Magento 2.0, te gaan maken.