We/Present: Interaction designer Joost!

Ik ben Joost Maes, 29 jaar in kom uit het pittoreske dorpje Stramproy. Vanaf 1 februari ben ik gestart als Digital Designer bij We Provide. Na mijn studie ICT & Media Design ben ik gaan werken bij een middelgroot bureau in Eindhoven. Hier heb ik gewerkt aan mooie projecten voor klanten zoals Bols, Rimmel London, Peijnenburg, Longfonds, Durex, Koopmans, Davitamon, Biodermal, Clearasil etc. Na 4 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en kwam ik terecht bij We Provide.

Naast mijn passie voor design vind ik het leuk om in mijn vrije tijd veel op vakantie te gaan. Lekker sporten in de vorm van hardlopen vind ik heerlijk. In de avonduurtjes vind ik het lekker om te ontspannen met een potje FIFA op de Xbox en vanwege mijn interesse voor whisky’s kan ik ervan genieten om zo nu en dan een goede single malt te nuttigen.

Met mijn ervaring als designer met een front-end achtergrond hoop ik een mooie bijdrage te leveren aan het team van We Provide. Ik kijk ernaar uit om mooie resultaten te behalen met nieuwe uitdagende projecten!