We Provide genomineerd voor Magento 2 & Magento Enterprise Award!

Op woensdag 10 mei vindt de negende editie van Meet Magento Nederland plaats in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit evenement wordt voor de derde keer de Meet Magento Award uitgereikt. Op 18 april maakte de jury hiervoor de genomineerden bekend in de categorieën Magento Community, Magento Enterprise, Magento 2, Community project en Magento Innovation.

We Provide is twee keer genomineerd voor deze gerenommeerde award in de categorieën Magento 2 en Magento Enterprise.

Vogel’s inspireert de klant

In samenwerking met Vogel’s heeft We Provide een Magento 2 Enterprise omgeving ontwikkeld. Op basis van de positieve ervaringen met Magento 1 en om klaar te zijn voor de toekomst is gekozen voor een migratie naar Magento 2 Enterprise. Het doel van de nieuwe webshop is om de bezoekers te inspireren. Aan de hand van relevante en inspirerende content wordt de bezoeker meegenomen door de customer journey. Hierdoor maakt de nieuwe webshop een transitie van zendgerichtheid naar klantgerichtheid. Door middel van storytelling worden bezoekers overtuigd van het productassortiment van Vogel’s.

Meet Magento Nederland

Sinds 2009 vindt Meet Magento in Nederland plaats en staat het krachtige e-commerce platform centraal. Tijdens het evenement komen sprekers, developers, webshop eigenaren en Magento enthousiastelingen samen om de laatste ontwikkelingen over het platform te delen en te leren. De awards zet dit evenement extra kracht bij door de beste uit de community te belichten en te belonen. Daarom zijn wij extra trots om genomineerd te zijn in maar liefst twee categorieën.

Maak jij het verschil?

Wil jij je stem uitbrengen op jouw favoriet? Dat kan! Via deze link kun je tot zondag 8 mei je stem uit brengen… vinden wij leuk!