Teamuitbreiding: Online Marketeer Jonna

“Helemaal vanuit Amsterdam naar Eindhoven!?” is één van de eerste vragen die ik mocht beantwoorden tijdens mijn sollicitatie bij We Provide. En inderdaad, lachend kon ik vertellen dat dit goed was begrepen. Na een aantal fantastische studie- en werkjaren in onze hoofdstad werd het tijd om terug naar m’n roots, in Brabant, te komen. En zo’n verhuizing door het halve land heeft flink wat voeten in de aarde, waaronder het zoeken naar een nieuwe baan. Gelukkig sloeg tijdens het eerste gesprek met We Provide de vonk over en stond de startdatum van mijn contract vast op 1 september. Nu ik ondertussen met iedereen binnen het kantoor heb kennisgemaakt is het hoogste tijd om ook jullie meer over mijzelf te vertellen.

Vliegende start als Online Marketeer

Om te beginnen met mijn opleiding Communication & Multimedia Design aan de HvA. Deze heeft me een vliegende start gegeven als het neerkomt op het ontwikkelen van websites en deze te positioneren in de online markt. Naast mijn studie vond ik ruimte om als online marketeer te beginnen bij Byte, een Magento webhoster in Amsterdam. Hun website was mijn speelplein; alles uit de schoolboeken kon ik direct uitproberen. Hier heb ik veel ervaring en kennis opgedaan in wat online nou wel en wat niet werkt. Na mijn opleiding ben ik bij Byte blijven hangen om me verder te verdiepen in online marketing, met een specialisatie in zoekmachinemarketing en conversie optimalisatie.

Van start bij We Provide

Nu, na vijf Byte-jaren, zit ik hier op een nieuwe stoel in een nieuw kantoor. Helemaal opgeladen om mezelf op online marketing vraagstukken van klanten én We Provide te storten. Samen met mijn, nu al fantastische, collega’s ga ik proberen de online marketing van al onze klanten een boost te geven. Ben je hier in geïnteresseerd of wil je daar eens over babbelen? Neem gerust contact met me op! Ik ben altijd in voor een kop koffie en een goed gesprek.

Als ijsbreker wil ik jullie vertellen waar ik nou écht blij van word in mijn vrije tijd. Om te beginnen is dat koken (wat vaak samengaat met lekkere wijn en veel gezelligheid), en dat ook weer te compenseren ben ik regelmatig aan het sporten (vanaf deze week ben ik lid van een heus vrouwenvoetbalteam) en tot slot lees ik veel, van tijdschriften tot boeken en blogs. Heb je interessante marketingstukken die ik echt eens zou moeten lezen? Deel het vooral met me via jonna@weprovide.com!