Onze nieuwe Magento interaction developer: Sam!

Hello there! Mijn naam is Sam Granger, 27 jaar oud en woon in Bergeijk. Op 3 jarige leeftijd ben ik vanuit het ‘exotische’ Verenigd Koninkrijk naar Nederland geëmigreerd met mijn familie.

Van kinds af aan ben ik altijd bezig geweest met programmeren. 8 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Magento. Dit is in de afgelopen jaren mijn specialiteit geworden binnen web development. Van Eindhoven tot San Francisco heb ik altijd met veel plezier bij bedrijven mijn Magento kennis mogen inzetten.

In juli ben ik bij We Provide gestart als Interaction Developer, waar ik voornamelijk met Magento aan veel mooie projecten mag werken. In mijn vrije tijd reis ik graag. Voordat ik bij We Provide terecht kwam, heb ik 2 maanden door Thailand getrokken samen met mijn vriendin. Ook zit ik graag achter de computer. Van Whatsapp cracken tot mijn eigen concepten in elkaar te hacken, het blijft stiekem mijn grote hobby. Tevens ben ik vaak in mijn garage te vinden. Van auto’s uit elkaar halen tot elektrische fietsen bouwen. Ieder project is anders en moet voor mij een uitdaging zijn.