Ontmoet We/Provide op Meet Magento!

Je hoort het goed, We Provide staat op 27 en 28 mei met een eigen stand op Meet Magento! We staan te springen om als kennispartner alle ins en outs over e-commerce en Magento met jullie te delen. Leer meer over conversieverhoging, development, theming, Magento Community, Enterprise en Mobile. Wij adviseren je graag over hoe je nog veel meer uit je eigen webshop kunt halen.

We Provide heeft met name toegevoegde waarde op het gebied van consultancy en advies, de implementatie van een Magento-shop en performanceverbetering en optimalisatie. Ook voor design en online marketing draaien we onze hand niet om. Heb je nog geen webshop of is je huidige webshop aan vernieuwing toe? Of wil je het aantal verkoopkanalen van je webshop uitbreiden? Aarzel vooral niet en klop bij ons aan! Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops. Zowel met Magento als met custom-webshops.

Geen vraag is teveel voor ons, dus kom langs op onze stand voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat je gegevens achter en maak kans op een gratis quickscan van je webshop!

 

Programma
Dag 1 is speciaal ingericht voor e-commerce partijen die nog een e-commerce platform moeten selecteren: waarom zou je voor Magento kiezen, welke versie past bij jou en hoe selecteer je een implementatiepartner? Ook beslissers en e-commerce managers vormen die dag de doelgroep.
Dag 2 is gericht op webwinkeliers die al Magento gebruiken, op ontwikkelaars en geinteresseerden die na dag 1 méér willen weten. Op deze dag kun je kennismaken met alle tips & trics en aanvullende software om alles uit je webshop te halen!

 

Voor meer informatie bekijk de Meet Magento website.