Stagiaire Interactive Development: Chrissy!

Hallo, ik ben Chrissy van der Sanden, 20 jaar en woonachtig in Bergeijk. Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn opleiding ICT & Media Design (Fontys Hogeschool in Eindhoven) en vanaf 15 februari loop ik stage bij We Provide. De komende maanden ga ik hier afstuderen met een leuke en uitdagende opdracht over vendor lock-in.

Al sinds mijn kinderjaren ben ik vastgeplakt aan de computer, van Freddie Fish tot het leren typen met MSN tot kennismaken met Facebook, en nog steeds. Het was daarom ook niet moeilijk om te kiezen voor een ICT-opleiding. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de nieuwste technieken en mensen producten te zien gebruiken waar je ook aan gewerkt hebt.

Ook in mijn vrije tijd kan ik niet zonder computer. Ik vind het leuk om te bloggen en te ontspannen door series te kijken.
Ik hoop dat ik tijdens mijn afstudeerstage bij We Provide veel nieuwe dingen mag leren.