Nieuwe stagiair: Mike!

Hoi! Ik ben Mike, 22 jaar en kom uit Hapert. Ik ben deze maand begonnen bij We Provide voor mijn afstudeerstage van de opleiding ICT & Media Design aan de Fontys in Eindhoven.
Ik ben al geruime tijd druk bezig met websites en wil altijd nieuwe dingen leren. Ik heb zelf al een paar leuke projecten voor kleine ondernemers gedaan en daar leer je erg veel van. Het verandert allemaal zo snel en we kunnen steeds meer met het web dat ik altijd gemotiveerd blijf om dingen te leren en nieuwe dingen te maken. Het is ook altijd leuk om met collega’s over nieuwe technieken te praten. Je leert er altijd weer van en verbetert de producten die we maken!

Als ik niet achter de laptop zit, dan zit ik achter een drumstel. Drummen bij de harmonie en slagwerkgroep is een grote hobby van me en daar word ik helemaal happy van!

De sfeer hangt er lekker bij, dus dat wordt een erg leuke tijd hier bij We Provide!