Nieuwe site voor de Pieterskerk in Leiden!

De afgelopen maanden hebben we enorm hard gewerkt en nu is het dan zo ver: de Pieterskerk in Leiden, een bijzondere monumentale evenementenlocatie, heeft een nieuwe site. Die site verdiende het volgens ons om even bijzonder te zijn als de locatie zelf. Door de site in vele opzichten uniek te maken, sluit deze optimaal aan bij de identiteit en uitstraling. En daar zijn we trots op. Heel trots!

Gastvrijheid in een historische setting

De Pieterskerk staat voor royale gastvrijheid in een historische setting. Ambiance en sfeer staan hier altijd centraal. Of het nu gaat om een internationaal congres, een grand diner, een sfeervolle bruiloft, een beurs, een intieme vergadering in de 17e-eeuwse stijlkamer of een grandioos feest voor relaties: van 2 tot 2000 gasten – alles kan.

Bijzondere website

Het design van de website is gerust bijzonder te noemen, nog los van de vele technische snufjes die er in verwerkt zitten, inclusief webshop. De bijna 900-jarige geschiedenis wordt verteld aan de hand van een slim ontwikkelde timeline, waarbij je door de eeuwen heen kunt gaan. Uiteraard is de site volledig responsive, geschikt voor weergave op desktop, tablet en mobile. Diverse pagina’s zijn verrijkt met bijvoorbeeld films, animaties, logo’s en contentblokken. Teveel om hier op te noemen. Bekijk hem zelf maar eens.