Een nieuwe Online Marketeer erbij: Marjolein!

Hoi! Even voorstellen… Ik ben Marjolein, 31 jaar en woonachtig in Valkenswaard. Mijn avontuur begon in Duitsland waar ik voor het eerst kennis maakte met online marketing. Voor een fashion-webshop schreef ik webcontent waar ook zoekmachines blij van worden en onderhield ik de social media kanalen. Daarna heb ik mijn koffer gepakt en ben ik naar Parijs vertrokken voor een uitdaging als account manager bij een online marketing agency. Hier hield ik mij bezig met bedenken van online marketing strategieën en de implementatie van paid search campagnes. Na mijn ervaring in Parijs besloot ik zelfstandig te beginnen als content marketing consultant. Hier kon ik mijn creatieve ei kwijt met het bedenken en uitvoeren van content en social media strategieën. Vorig jaar kreeg ik de kans om als SEA en SEO manager te beginnen bij een bedrijf in België. Als globetrotter en online-enthousiasteling heb ik al vele markten en takken van online marketing mogen ontdekken.

Per 1 augustus is mijn online avontuur bij We Provide begonnen. Binnen We Provide ga ik me inzetten voor online marketing projecten, waarbij de focus ligt op mooie en geoptimaliseerde websites. Ik sta te trappelen om mijn passie voor content in het online landschap voort te zetten en verder te ontwikkelen binnen de mooie projecten van We Provide. Vragen over de online marketing van jouw bedrijf? Neem gerust contact met mij op, dan kom ik graag eens praten!

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met schrijven en creëren van beeldmateriaal. Mijn passie voor tekst en beeld komen samen op mijn persoonlijke blog waaraan ik veel tijd besteed. Ook ga ik, vergezeld door mijn fotocamera en schetsboek, graag op reis en schrijf hierover dan weer een mooi verslag. Daarnaast ben ik ook creatief met kruiden en ingrediënten in de keuken.