We groeien maar door: nieuwe interactive developer Siemen!

Hoi, ik ben Siemen, 29 jaar en sinds februari 2015 werkzaam bij We Provide als interactive developer. Webdesign is een hobby van mij sinds de jaren 2000. Ik ben mijn carrière gestart in Antwerpen en ben via Houthalen bij We Provide geraakt. Ik steek dagelijks de landsgrens over vanuit mijn geboortedorp, Heusden-Zolder (B). Thuis hou ik me voornamelijk bezig met zaal- en veldvoetbal, vrienden en de PS3. In de winter zie je me op de ski-piste en in de zomer achter de BBQ. Op technisch vlak hou ik me voornamelijk bezig met PHP en Magento. Daarnaast heb ik nog interesse in het internet en de laatste gadgets en technologieën.

Ik ben al sinds de start van mijn carrière met Magento bezig en ben hier ook al veel interessante bedrijven bij tegengekomen. Ook nu heb ik het prima naar mijn zin en kijk ik ernaar uit om hier nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijzelf te blijven ontwikkelen. Een developer moet altijd blijven leren.