Nieuwe interactive developer: Mike!

Ik ben Mike Vosters, ben 23 jaar en woonachtig in Hapert. Ik heb in 2015 bij We Provide mijn afstudeeropdracht voor mijn studie ICT & Media Design aan de Fontys mogen uitvoeren. Ik ben geslaagd en in januari 2016 gestart als Interactive Developer.

Bij We Provide hou ik me bezig met de supportdesk en het maken van WordPress websites. Het is fijn als klanten blij zijn als hun website klaar is en ik daaraan heb meegewerkt. Ook het beantwoorden van vragen door klanten vind ik erg leuk. Ik ben graag bezig met nieuwe technieken, zoals het maken van mobiele applicaties voor smartphones. Daar ligt volgens mij veel potentie voor zowel We Provide om deze te maken als voor klanten om een applicatie te hebben. Thuis ben ik veel bezig met het ontdekken en leren van technieken die we bij We Provide kunnen gebruiken.

In de avonduren ruil ik mijn laptop geregeld in voor een drumstel. Naast het programmeren ben ik een fanatieke drummer bij de plaatselijke muziekvereniging. Ook zit ik in het bestuur van de kindervakantieweek in Hapert en bezorgen we basisschoolleerlingen in de laatste week van de zomervakantie een leuke week met veel activiteiten.