Nieuwe interactive developer: Martijn!

Ik ben Martijn van Hoof, vorige week 26 jaar geworden en woonachtig in Eersel. Nadat ik de studie ICT & Multimedia Design heb afgerond ben ik bij We Provide gestart als interactive webdeveloper. Tijdens deze periode ben ik aan de slag gegaan met Magento en heb ik aan verschillende uitdagende projecten gewerkt. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin had bij We Provide heb ik mijn hart gevolgd en ben ik afgereisd naar Australië en Indonesië waar ik een jaar heb rondgereisd. Ondanks dat ik aan de andere kant van de wereld zat, gewerkt heb op een boerderij en als verhuizer, kon ik het niet laten om ook als webdeveloper aan de slag te gaan en heb ik ook hier ervaring opgedaan en aan erg leuke projecten gewerkt.

Naast mijn enthousiasme voor reizen ben ik ook erg geïnteresseerd in voetbal. Ik volg de eredivisie op de voet, kijk regelmatig een wedstrijd van PSV en speel zelf in een zaalvoetbalcompetitie. Ook films en series zijn goed aan mij besteed. Sinds kort werk ik weer bij We Provide in Bergeijk. Ook nu heb ik het prima naar mijn zin en kijk ik ernaar uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijzelf te blijven ontwikkelen.