Nieuwe developer erbij: Michiel!

Hallo, mijn naam is Michiel Schmidt en ik ben vanaf februari 2015 werkzaam bij We Provide als developer. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en ben er van overtuigd dat ik die hier gevonden heb. Als afgestuurd software engineer ben ik vrij breed georiënteerd op IT-gebied en pak ik snel nieuwe dingen op. Je zult mij dan ook zelden horen zeggen dat iets niet kan, nee is dus geen optie. Aan mij dan de uitdaging om die mooie woorden na te komen.

Een hoge kwaliteit van producten staat in mijn werk altijd centraal. Hierbij schuw ik niet om van het gangbare pad af te wijken, om zo tot de beste oplossing te komen voor ieder probleem. De mooiste innovatieve oplossingen worden bijna altijd bereikt door nieuwe dingen uit te durven proberen. In eigen tijd ben ik een fervent volger van voetbal, honkbal (MLB) en de NFL (het Amerikaanse ‘football’). En als ik het niet vergeet wil ik nog wel eens een F1 race mee pikken, maar op zondagmiddag geniet voetbal meestal prioriteit. Deze sporten volg ik meer als liefhebber van het spelletje dan als echte supporter van een bepaalde club. Wel noem ik mezelf sympathisant van PSV en de Seattle Seahawks. Ik zal er echter geen nacht minder goed om slapen als het deze clubs sportief even wat minder voor de wind gaat.

Mocht er een keer onverhoopt geen wedstrijd op tv zijn dan is daar gelukkig altijd nog de Playstation om een potje te simuleren. Naast sport en games wordt de televisie trouwens ook nog gewoon gebruikt voor het kijken naar de nodige films en series. Verder kijk ik erg uit naar mijn werk hier bij We Provide en hoop ik veel nieuwe dingen te mogen leren.