Marketing &Communicatiestagiaire: Shifra!

Mijn naam is Shifra Geldof, 22 jaar en studente HBO Communicatie. Het laatste halfjaar van mijn studie is aangebroken en dat betekent afstuderen. Vanaf half februari 2016 mag ik dit bij We Provide binnen de tak Strategy gaan doen. Naast een stukje meewerken op het gebied van content creatie, ga ik mij vooral bezighouden met een interessant afstudeerproject. Hierin zal ik onderzoek doen naar de klanttevredenheid en daaruit volgend een strategisch communicatieadvies schrijven. Iets waarmee We Provide vooruit kan.

Ik ben een echte dierenvriend, specifiek gek op honden en paarden en daarnaast heb ik veel plezier in dansen. Ook pik ik graag een terrasje of restaurantje, hou ik van winkelen en ben ik altijd in voor een reis! Hoe langer hoe beter. Omdat ik mij breed wil ontwikkelen sluit ik doorstuderen niet uit. Maar eerst ervaring opdoen bij We Provide!