Magento Enterprise B2B omgeving voor Havoned

We Provide heeft voor Havoned een Magento Enterprise B2B omgeving opgezet. De webshop is volledig gekoppeld met SAP, denk hierbij aan zaken als klanten, producten, voorraden, orders enzovoorts. De koppeling met SAP hebben we in samenwerking met de SAP integratie partner van Havoned (Xperi) opgepakt. Een erg prettige samenwerking en goed doordachte oplossingen hebben ervoor gezorgd dat wij een totaal product hebben neergelegd dat aansluit bij de wensen van Havoned.

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van audio en video. Havoned richt zich met haar activiteiten volledig op de Nederlandse consumentenelektronica- en meubelmarkt. Havoned beschikt over een aantal zeer bekende merken, zoals o.a. Vogel’s, Aldenkamp, Ixos, Tangent, Jamo, Projecta, Oehlbach, Magnat, Marmitek, Scansonic, TYLT, Soundex en Dynatek. Alle merken blinken uit door eigentijdse styling, kwaliteit, duurzaamheid en genieten mede daardoor een wereldwijde reputatie.

We Provide is erkend Magento specialist en beschikt over gecertificeerde Magento developers, lees meer over onze Magento expertise.