Sam scoort zijn Magento Developer Plus certificaat!

Persoonlijke ontwikkeling heeft bij We Provide een sterke focus. Dus als één van onze Magento developers zijn kennis wil bekronen met een officieel Magento certificaat staan we daar flink om te trappelen. Zo was het ook bij Sam. Hij is al een dik jaar Magento developer bij We Provide maar in die tijd nog niet toegekomen aan een officieel examen. Tot vandaag. Vanmorgen heeft onze topper zijn Magento Developer Plus certificaat gehaald. Met een fantastische score van 82 uit de 85 punten krijgt hij ook een ereplaats tussen de rest van de We Provide certificaten.

Zelf zegt Sam hierover “toen ik mijn persoonlijk ontwikkelingsplan opstelde was dit één van de doelen die ik wilde behalen. Frank heeft me flink gepushed om dit door te zetten. Het voelt goed om mijn 10 ervaringsjaren in Magento te bekronen met een officieel certificaat. Vandaag trakteer ik op worstenbroodjes om het te vieren, en daarna op naar het Magento 2 Developer certificaat!”.

Wil jij ook graag meewerken in een team vol slimme developers en misschien zelf een certificaat halen? We zijn nog op zoek naar een goede Magento developer. Bekijk snel de vacature!