Een nieuwe Magento 2 webshop voor Cleopatra

We Provide heeft in samenwerking met Cleopatra een compleet nieuwe Magento 2 multistore-omgeving ontwikkeld. Het uitgangspunt van het project was het realiseren van een geheel vernieuwde webshop gericht op zowel B2C als B2B, waarin een mooie balans bestaat tussen beleving en commercie. De flexibiliteit van Magento 2 geeft bovendien veel ruimte voor passende oplossingen, waardoor de webshop geheel naar wens kan worden ingericht.

Een luxe uitstraling die het merk goed weerspiegelt

Comfort, design en zeer hoogwaardige kwaliteit staat centraal voor Cleopatra en haar producten. De nieuwe webshop is een weerspiegeling van het luxe en internationale karakter van Cleopatra. In het design is bewust gekozen voor een cleane uitstraling. De subtiele dunne lijnen en verfijnde fonts geven de webshop een chique look en feel.

Een ingebouwde store locator voor een optimale klantbeleving

De ervaring van de wellnessproducten is een belangrijk aspect van de klantbeleving. Daarom zijn alle producten in de showroom van Cleopatra in Zaandam te bezichtigen. Daarnaast zijn de Cleopatra producten te vinden bij verschillende verkooppunten in Nederland. Door middel van een ingebouwde store locator kan de klant het dichtstbijzijnde verkooppunt selecteren en het product op locatie bekijken ofwel bestellen.

Cleopatra

Het enthousiaste team van Cleopatra doet er alles aan om haar klanten perfect te kunnen bedienen. Cleopatra B.V. is al vanaf 1966 dé Nederlandse producent van luxe en hoogwaardige wellnessproducten zoals baden, whirlpools, stoomcabines, stoomdouches en professionele stoombaden. Cleopatra levert haar producten zowel aan particulieren als aan professionele partijen in binnen- en buitenland. Alle Cleopatra producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die gebruikelijk zijn voor intensief gebruik in een commerciële omgeving.

 

Ervaar de nieuwe Magento 2 webshop van Cleopatra zelf: www.cleopatra.nl