Leander: onze nieuwste PHP developer!

Hi! Ik ben Leander Snijders, 33 jaar oud, geboren in Veldhoven en getogen in Valkenswaard.

Vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd door computers. Als jong mannetje op de basisschool kreeg ik mijn eerste PC, destijds nog met monochroom beeldscherm, die na korte tijd vanwege beperkingen al vervangen moest worden. Mijn ouders zagen het (toekomstige) nut er wel van in en hebben toen een splinternieuw systeem voor me gekocht. Sindsdien ben ik voortdurend bezig geweest met computers, maar vooral ook muziek, en dan wel produceren van (Dance) muziek in Cubase Professional met diverse hard- en software.

Na de MAVO heb ik kort een opleiding Productie en Automatiseringstechniek gevolgd. Dit vond ik op dat moment een te technische opleiding. Daarna volgde een opleiding Systeem- en Netwerkbeheer. Na afronding hiervan ben ik bij mijn stagebedrijf in vaste dienst gegaan waar ik me vooral bezighield met het beheren van bedrijfsnetwerken van o.a. een grote financieel tussenpersoon als diverse callcentra met zowel interne als externe gebruikers. Na een aantal jaren Windows troubleshooten merkte ik dat mijn hart meer lag bij het programmeren. Sinds ca. 2004 ben ik me meer gaan verdiepen in het vak als programmeur en heb ik 2005 een overstap gemaakt naar mijn eerste baan als webdeveloper. Sinds 1998 heb ik diverse programmeerkennis opgedaan wat begon met Turbo Pascal, later Visual Basic en de web scripting taal ASP i.c.m. MSSQL. Later ben ik overgestapt naar PHP/MySQL en alle bijbehorende scripting en doe dat sindsdien met veel plezier.

In 2008 heb ik besloten mijn eigen bedrijf te starten. Na vele ups-en-downs in het bedrijfsleven als zelfstandig ondernemer in diverse samenwerkingsverbanden heb ik in 2015 besloten in een groter team te gaan werken en heb contact opgenomen met We Provide.

Na een erg leuk gesprek heb ik de knoop doorgehakt en ben op 1 oktober begonnen als PHP Developer waarin ik me vanaf de eerste dag al mag mengen in het ontwikkelen en uitvoeren van werk aan leuke projecten!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn vriendin en 3 kinderen. Daarnaast fitness ik meerdere keren in de week en in de avonduren en weekenden spendeer ik tijd aan het produceren van muziek. Met mijn werkervaring ga ik er van uit een goede aanvulling te zijn op het We Provide team en ik zie hier een mooie toekomst tegemoet waarin ik me altijd kan blijven ontwikkelen.