Jongste aanwinst: Tim!

Hoi! Ik ben Tim, 17 jaar en woon in Knegsel. In november ben ik bij We Provide begonnen met mijn afstudeerstage voor de opleiding ICT beheerder van Broers MBO college. Ik was altijd al erg geïnteresseerd in hoe snel het web verandert. Er komen continu nieuwe technieken bij waar je de mooiste websites en web applicaties van kunt maken. Op mijn 15e ben ik daarom begonnen met het programmeren van websites. Eerst ontzettend simpele en minder mooie websites en daarna websites draaiend op een CMS zoals bijvoorbeeld WordPress.

In mijn vrije tijd kijk ik series en probeer ik zo veel mogelijk te leren over web technieken. Ik heb ook erg veel interesse in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de laatste ICT snufjes.

Ik hoop een erg leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan bij We Provide. Maar dat moet wel goedkomen. De sfeer is namelijk erg goed hier!