Intershop Roadtrip: Omni-channel e-commerce

Omni-channel is een hot topic in de e-commerce wereld. Je bereikt je klanten niet meer via één kanaal of medium. Nee, je klanten verwachten dat je via alle mogelijke touchpoints bereikbaar bent met een eenduidige boodschap. Deze verandering in e-commerce heeft voor webshops flink wat voeten in de aarde. Want hoe pak je dat aan? Welke kansen zijn er, hoe benut je die en hoe kan Intershop daarbij helpen?

Reis door het omni-channel landschap

Om die vragen te beantwoorden organiseren we samen met Intershop en haar partners op 11 oktober een Intershop Roadtrip door het omni-channel landschap. In het prachtige Spoorwegmuseum in Utrecht nemen we de hele dag de tijd om de wereld van omni-channel e-commerce te ontdekken. Dit doen we aan de hand van vraagstukken en ervaringen van klanten. Zo geeft COOP Supermarkten een kijkje in de keuken door te vertellen over haar omni-channel uitdagingen. Ook legt de webshop INDI.nl uit hoe zij met haar order management systeem succesvol is geworden.

Leer van specialisten en andere gebruikers

Daarnaast vertellen Intershop-CEO Jochen Wiechen en -CTO Matthias Hirschfeld over de visie en roadmap van Intershop en kun je aanschuiven bij verschillende rondetafelsessies. Daar is er ruimte om met andere intershop-gebruikers, specialisten en partners te discussiëren over onderwerpen als customer experience, order management systems, innovatie, digitale transformatie en meer. Tot slot is er vermaak door stand-up comedian Rene van Meurs en kun je rustig napraten op de afsluitende borrel.

Meld je vandaag nog aan

Loop samen met ons door de Intershop Roadtrip en kijk in één middag inzicht in de toekomst van e-commerce en hoe Intershop daarbij kan helpen. Maak een succes van jouw omni-channel e-commerce door jezelf te laten inspireren en nieuwe kansen te benutten.
Meld je hier aan voor de Intershop Roadtrip.