Global Champions League: internationaal platform voor de paardensport

Op 10 april heeft de kick-off van de Global Champions League (GCL) plaatsgevonden. Hiermee is een nieuw tijdperk in de springsport van start gegaan! De Global Champions League is een spannende nieuwe competitie waarin voor de eerste keer ’s werelds beste ruiters teamgenoten worden. Niet alleen fans hebben naar dit debuut uitgezien maar ook We Provide keek hier erg naar uit. Want dit is het mooie resultaat van een nauwe internationale samenwerking met het team achter de Global Champions League.

Net zoals de Longines Global Champions Tour zit de GCL site vol met features als GCL TV/high quality live streaming op de site, startlijst- en klassement overzichten, resultaten van ruiters met daaraan gekoppeld de video beelden van de gereden parcours en een fantastische foto en video galerie. Op speciale team pagina’s worden de ruiters voorgesteld en is er de mogelijkheid om de individuele ruiters te volgen via hun eigen social media kanalen.

Het geheel heeft een frisse uitstraling en is uiteraard responsive opgezet. We Provide kwaliteiten zoals aanpassingsvermogen, flexibiliteit en premium design zijn belangrijke kenmerken die de grondslag waren voor het tot stand komen van de site. Wij zijn erg trots op het resultaat en de samenwerking met team Global Champions League!

Bekijk de workcase van Global Champions League om meer te lezen over het proces waardoor de Global Champions League website tot stand is gekomen.