Genomineerd voor ‘Ondernemer van het Jaar’-verkiezing

Ja, je leest het goed! “Onze Frank” is genomineerd voor de ‘Ondernemer van het jaar’-verkiezing. Op dinsdag 8 maart vindt de Ondernemerscontactavond Bergeijk plaats. Al voor het achtste jaar wordt tijdens die avond de Ondernemer van het Jaar uitgeroepen. De prijs gaat over prestaties van de ondernemers in het voorgaande jaar. Frank is genomineerd samen met 2 anderen, dus we zijn sowieso content! Afgelopen jaren wonnen diverse klanten van We Provide deze prijs. Zou nu We Provide (in de persoon van Frank) in dit rijtje aan mogen schuiven? We vinden het sowieso al een feestje dat hij genomineerd is. De drie genomineerden zijn:

Frank Houtappels, We Provide

Frank is de oprichter van We Provide en heeft nu 25 mensen in dienst. Zij maken niet zomaar websites, maar bieden klanten een totaalpakket op het gebied van o.a. strategie, design en e-commerce. Daarbij wordt niet alleen naar de digitale wereld gekeken, maar ook naar de bedrijfsprocessen van de klant om deze optimaal te kunnen bedienen. We Provide werkt zowel voor klanten op lokaal als (inter)nationaal niveau.

Arthur Burgmans, Multi-Fix Group

Multi-Fix is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in Nederland, China en Slowakije. Het bedrijf telt ca. 146 werknemers, waarvan 86 in Nederland.

Recent is het bedrijf gegroeid door de overname van Essit Assemblage en Deco-Fix.

Frank Schilders, SBP Outdoor

Frank runt een bedrijf met drie belangrijke takken: buitensport, waarbij groepen vanuit scholen en bedrijfsleven worden begeleid, verhuur van vakantiehuisjes en een horecatak met een restaurant/ fietscafé.

Winnaars van voorgaande jaren waren achtereenvolgens:

2009: Jan Burgmans, Bruns

2010: Gerard van Keulen, Putse Hoeve

2011: Louis Vosters, Wilvo

2012: Adriaan van Heeswijk, Bakkerij van Heeswijk

2013: Sandra Bottram-de Louwere, Puckababy

2014: Fam. Martens, Camping de Paal

2015: Fred Das, Dhatec

 

De winnaar krijgt een wisseltrofee, gemaakt door de in 2014 overleden Bergeijkse kunstenaar Willem Loos.