Even voorstellen: Jelle, onze nieuwe marketingstagiair

Nadat ik 29 augustus ben begonnen met mijn stage bij het marketingteam, vind ik het wel tijd om mezelf eens voor te stellen.

Van schoolbanken naar stagiair
Ik ben Jelle Koot, 21 jaar oud en woon in Dommelen. Momenteel ben ik bezig met mijn derde jaar Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na twee jaar theorie en projecten voor onder andere Philips, Hallmark, IGO-Post en Tuincentrum Veldhoven, mag ik mijn kennis testen en verbreden in het bedrijfsleven. En waar doe je dit als je passie bij online marketing ligt? Juist, bij een allround webbureau als We Provide. Naast uitvoerende marketingwerkzaamheden mag ik onderzoek doen naar MKB’ers in de Kempen.

Werken naast stage
Naast mijn studie en stage werk ik regelmatig bij de Blokker in Valkenswaard als weekendhulp en vervangend teamleider. Dit doe ik al vijfenhalf jaar dus voor advies over een koekenpan of strijkijzer kun je altijd bij mij terecht.

Een echte Bourgondiër
Een echte Bourgondiër kun je me wel noemen, ik kan echt genieten van lekker eten, wat vaak gepaard gaat met een goed glas wijn of een lekker biertje (als je uit Dommelen komt heeft Dommelsch direct een speciaal plekje in je hart). Hardlopen, mountainbiken en een balletje trappen met wat vrienden zijn dingen die ik graag doe om mijn hoofd leeg te maken en een gezellige tijd te hebben.

Mocht je ideeën hebben over mijn onderzoek, twijfel dan vooral niet om contact met me op te nemen.