Een nieuwe app ontwikkeld voor Marjon Snieders

De webshop van Marjon Snieders draait al een flinke tijd als een zonnetje. De hele dag gaan hier schoenen, kleding, tassen en accessoires over de digitale toonbank. Omdat fashion voor Marjon Snieders één en al beleving is houden ze hier in hun webshop veel rekening mee. Om hier een stap verder in te gaan ontwikkelden we een native app voor ze, gebaseerd op hun Magento webshop.

Een perfecte en volledige beleving

We zien het overal om ons heen; consumenten komen steeds vaker via mobiel een kijkje nemen op webshops. Daarbij verwachten ze continu een unieke beleving. Maar hoe speel je daar nou slim op in? Samen met Marjon Snieders waren we overtuigd dat de volgende stap een app zou zijn. Door een app te ontwikkelen die hun klanten kunnen downloaden kunnen ze het shoppen beter samenbrengen in de dagelijkse gang van zaken.

We Provide is JMango360 gold partner

De vraag hoe we de app zouden ontwikkelen was snel beantwoord. We werken erg fijn met JMango360 en we zijn sinds kort benoemd tot Nederlandse Gold partner. JMango360 heeft een plugin ontwikkeld waarmee op een slimme manier apps opgezet kunnen worden op basis van een Magento webshop. Alles uit je webshop is beschikbaar in de app op een gebruiksvriendelijke wijze. En verander je iets in de webshop? Met één druk op de knop push je het naar de app en kan iedere gebruiker het direct zien.

Jouw app binnen één maand

Het grootste pluspunt van JMango360? Dat het ons veel tijd bespaart bij het maken van een webshop app waardoor de investering ook enorm meevalt. Daarnaast regelt JMango360 ook de aanmelding bij de App Store en Google Play zodat je daar zelf niet meer over na hoeft te denken. Uiteindelijk kan een nieuwe app al binnen één maand live staan. Ben je benieuwd of een app voor jou ook een goed idee is? Neem dan eens vrijblijvend contact op!

Download de app van Marjon Snieders nu:

apple-app-storegoogle-play-store