Beleef de nieuwe website van Oogenlust

We ontvingen een aanvraag vanuit Oogenlust om een nieuwe website te ontwikkelen. Met de vestiging op de nieuwe locatie op Domein Oogenlust ontstond de behoefte om een website te realiseren die naadloos aansluit bij de uitstraling van Domein Oogenlust.

Na een pitch-ronde waarin we onze visie hebben uitgewerkt in een concept, werd We Provide uitgekozen om het voorgestelde concept te realiseren.

Oogenlust is geen bloemenwinkel, geen evenementen-aankleder, geen interieur- of bruiloftversierder. Oogenlust is méér: Oogenlust is de brenger van sfeer en beleving. Sterker nog: Oogenlust ís sfeer en beleving. Ons uitgangspunt was dan ook om dat als vertrekpunt te nemen en te gaan werken vanuit de gedachte “Oogenlust beleef je”.

Beleving koppelen we aan de 5 zintuigen. Oogenlust beleef je, door het te zien, ruiken, voelen, proeven en horen. Oogenlust is daarbij het 6e zintuig: het onverklaarbare en bijzondere zintuig wat evenementen, boeketten en objecten laat uitblinken. Ontastbaar, ongrijpbaar en niet te evenaren. Dit zintuig omvat de meerwaarde van Oogenlust.

De site is speels van opzet, met diverse technische snufjes, waarin een zeer prominente rol is weggelegd voor het prachtige beeldmateriaal. Een koppeling met Pinterest maakt het mogelijk om dit beeldmateriaal te delen en te verspreiden. Via een bestelmodule kunnen boeketten of andere zaken besteld en afgerekend worden. Uiteraard is de site geheel responsive opgeleverd.