Een Account Manager / Online Marketeer erbij: Remco!

Vanaf 1 maart versterk ik het team van We Provide in de rol van Account Manager / Online Marketeer. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om me aan jullie voor te stellen. Ik ben Remco Pape, een 32 jaar oude positieveling, geboren in het mooie Goirle.

Na ruim 4 jaar in de rol van Account Manager bij ’s werelds grootste bierbrouwer actief te zijn geweest, ben ik de afgelopen 14 maanden werkzaam geweest als Marketing en Sales Consultant bij een internetbureau te Breda. Naast het opstellen en uitvoeren van online marketingstrategieën, hield ik me hier bezig met het salestraject en projectmanagement van maatwerk websites, webshops en marketing projecten. Mijn passie voor sales, marketing en communicatie komen prachtig samen in de internetbranche, waardoor ik me iedere dag met veel plezier in mag zetten om perfect passende online uitingen en strategieën voor de klant te realiseren. Mijn nieuwe rol binnen We Provide betekent voor mij de perfecte stap om mijn online passie en ambities verder te ontplooien en ik ben er van overtuigd dat ik in de komende jaren een mooie bijdrage zal gaan leveren aan het verwezenlijken van de ambities van We Provide.

Naast het ultieme geluksgevoel dat het vaderschap me geeft, word ik erg blij van het uitoefenen van verschillende sporten. Iedere donderdagavond en zondagmiddag voetbal ik met vrienden. Wanneer ik tijd vrij weet te maken, vind ik het ook erg leuk om te tennissen, een ommetje te maken met mijn hardloopschoenen of de racefiets uit de garage te halen. Om me op het gebied van marketing en communicatie verder te ontwikkelen en mijn agenda nóg wat meer te vullen, ben ik momenteel ook nog bezig in het laatste studiejaar van een avondstudie Communicatie Management.

Wie weet zitten we binnenkort wel samen om tafel om te sparren over de best mogelijke invulling van een mooi project!