Een zeer doeltreffende manier om zichtbaar te zijn op deze nieuwe markt is door het maken van een mobiele applicatie: een zogenaamde app. Anno 2015 checkt een gemiddeld gebruiker zijn smartphone 150 keer per dag. 150 keer! Een app is naast een mobiele website dus eigenlijk best onmisbaar wanneer je je doelgroep altijd wil kunnen bereiken.

De toegevoegde waarde

Door de opkomst van tablets en smartphones is je doelgroep zo ongeveer 24/7 online. Een goede manier om in contact te komen met je doelgroep dus. Zo kun je kiezen voor een mobiele website of een applicatie of ga je zelfs voor beide! Aan een mobiele website hangen namelijk weer andere voordelen dan aan een app. Een aantal redenen op een rijtje om eens na te denken over het ontwikkelen van een app voor je bedrijf:

 • Bereikbaarheid
  De bereikbaarheid van een app is groot, omdat de doelgroep je boodschap op elke locatie vanaf elk apparaat kan ontvangen. Zowel online, als offline.
 • Snelheid
  Apps zijn geoptimaliseerd voor de laadsnelheid van informatie.

“Genius is the ability to reduce the complicated to the simple.”

 • Functionaliteiten
  Je kunt gebruikmaken van de functionaliteiten waarover een smartphone en tablet beschikt. Zoals bijvoorbeeld de camera en video en je kunt QR codes scannen.
 • Gebruikerservaring
  Doordat een app niet afhankelijk is van de techniek op het web, is vaak de gebruikerservaring op een app beter dan op een mobiele website. En het voordeel hiervan is dat een betere gebruikerservaring positief effect heeft op de algemene merkbeleving. De beleving is beter door zelf te kiezen user-interface.

Apps en We Provide

Wat We Provide hieraan kan bijdragen? Wij kunnen deze mobiele applicaties voor smartphones en tablets ontwikkelen. Voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie voor je bedrijf bedenken we een mobiele strategie en maken we een uniek concept en design om een toegevoegde waarde en beleving te bieden aan de potentiële gebruikers. Bovenstaande eigenschappen maken de smartphone tot een interessant platform voor organisaties om op te nemen in hun marketingstrategie.

Over ons

Bekijk over ons

Bel of mail Mark

Team Lead e-Commerce +31 (0)88 6000 700 mark@weprovide.com

Ons werk

Bekijk ons werk